NU skydes grillsæsonen i gang!

Spar 20%

på RTB-træpillegrill og opgradér din grilloplevelse i dag!

 

Køb i NBE-shop

Ready To Barbecue

RTB Grill – Seoul

RTB Grill – Jakarta

RTB Grill – Tokyo

Vi introducerer RTB-træpillegrill fra NBE – det ultimative værktøj til enhver grillentusiast.

Med sin præcise temperaturzonekontrol kan du nemt tilberede en lang række retter til perfektion. Uanset om du vil svitse bøffer ved høje temperaturer eller langsomt tilberede ribben ved lave temperaturer, er du dækket ind med RTB-grillen.

Ready To Barbecue

At grille med træ har været en lang tradition og en af de foretrukne grillmetoder blandt konkurrencekokke, restauratører og BBQ-elskere. Dette skyldes de røgede smagsprofiler, der stammer fra træsorter som hickory, eg, æble, pekan, ahorn eller kirsebærtræ. Røgsmagsprofilerne spænder fra sart og sød til rig og jordagtig og betragtes som en integreret komponent i grillprocessen, da den hæver kødets naturlige smag, samtidig med at den giver en virkelig autentisk og uforglemmelig grillsmag. Men at grille i denne traditionelle form er en meget kompleks færdighed at mestre. Det kræver en masse forberedelse, tålmodighed, timing og præcis kontrol af temperaturen under hele grillprocessen. Det har NBE gjort nemt for alle.

RTB-grillen fra NBE har taget det du elsker ved udendørs grillning og har gjort det nemt og tilgængeligt for alle at mestre. NBE har perfektioneret kunsten at brænde træ i over 20 år i avancerede træpillevarmesystemer og er blevet internationalt anerkendt for deres fremskridt inden for brænderdesign, temperaturkontrolsystemer og innovativ tænkning. Denne ophobning af viden og passion er blevet indarbejdet i design, udvikling og produktion af RTB Grill. Resultatet er en virkelig fantastisk og unik grilloplevelse, der kombinerer brugervenlighed, præcis temperaturzonekontrol, alsidig madlavning og fyldige trærøgsmage, som er elsket af alle.

RTB Grill

Standardudstyr/funktioner:

  • Automatisk el-tænding
  • Bredt temperaturområde mellem 40-300°C
  • 3 temperaturzoner med med justérbar dyse
  • Temperaturzonekontrol
  • 2 stegetermometre
  • Temperaturkontrol via LCD-skærm
  • Gratis BBQ grill-app til IOS og Android
  • Notifikationer ved opnået temperatur – både på LCD-skærm og i BBQ grill-appen
  • Robust, dobbeltvægget konstruktion med rustfri stålforing

google-play-100x32          app-store-100x32

Bredt temperaturområde til alsidig grillning

(40 – 300°C)

RTB-grillen adskiller sig fra andre træpillegrill på markedet med tre temperaturzoner og en justérbar dyse som nemt regulerer temperaturen i de tre zoner. RTB-grillen har et meget bredt temperaturområde der overstiger mange andre træpillegrill på markedet. Grilltemperaturen kan nå op til en indvendig lufttemperatur på omkring 300°C ved zone 2 (midt grill, ca. 10 cm over grillristen), dette svarer til hele 390°C ved grillristen. Det er ønskeligt at have et bredt temperaturområde i en grill, da det giver mulighed for større alsidighed i tilberedningen. RTB-grillen kan for eksempel bruges til bagning ved lavere temperaturer, langtidsstegning eller  eller til højtemperatur grillning, for eksempel ved stegning af bøffer eller til bagning af pizzaer.

Temperaturzonekontrol

Den ønskede temperatur i zone 1, 2 og 3 kan nemt justeres manuelt ved at flytte brænderens dysehoved i 1 af de 5 indhakkede positioner. Indstilling af dysehovedet i midten vil give en nogenlunde jævn temperatur i grillen. Ved at justere dysehovedet til venstre eller højre for midten vil varmen blive forskudt til den ene eller anden side. Justering af dysehovedet giver mulighed for en temperaturforskel mellem grillzonerne på maks. 60°C, denne funktion er ideel når du bruger grillen til både stegning og indirekte tilberedning, eller når du tilbereder flere forskellige typer kød som f.eks. fjerkræ og oksekød der kræver forskellig temperatur for korrekt tilberedning.

Stabile grilltemperaturer

Den ønskede temperatur i grillen opretholdes gennem en trinløs modulerende styring. Grillen vil automatisk justere pilledosering og blæserhastighed for at opretholde den ønskede temperatur. Denne præcise temperaturkontrol i grillprocessen sikrer at grilltemperaturer ikke svinger mere end +/- 2°C

Hold musen over de røde felter for mere information